Premierul Cîțu, necruțător după ce trei oameni au murit la Spitalul !Victor Babeș”! ”Toți vinovații trebuie să răspundă”! 1
Social Ultima Ora

Premierul Cîțu, necruțător după ce trei oameni au murit la Spitalul !Victor Babeș”! ”Toți vinovații trebuie să răspundă”!

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seară, după ce trei pacienţi internaţi în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeş au murit din cauza unei defecţiuni la instalaţia de oxigen, că a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă şi transparentă şi că toţi vinovaţii trebuie să răspundă.

”În această seară încă o tragedie în România la Spitalul Victor Babeş, trei persoane au decedat.

În acest moment nu ştim de ce. Condoleanţe familiilor îndoliate. Din ce ştim până acum, se pare că este un accident, dar  a început şi o anchetă.

Am vorbit şi cu ministrul de Interne, după această declaraţie mă voi întâlni şi cu ministrul de Interne, dar am vorbit şi la telefon, i-am cerut ca această anchetă să fie cât mai rapidă şi transparentă pentru că toţi vinovaţii pentru ce s-a întâmplat în această seară, trebuie să răspundă.

Din partea noastră, de ce am ieşit în această seară şi este foarte important, am văzut că administratorii sau reprezentanţii statului fug în aceste momente, fug de comunicare. cetăţenii au nevoie de comunicare în aceste momente, au nevoie să venim să le explicăm, de aceea l-am adus pe domnul Arafat să explice excat ceea ce s-a întâmplat.

Nu mai trebuie să fugim de comunicare, trebuie să venim în faţa românilor şi să explicăm ce s-a întâmplat.

Toți vinovaţii pentru ce s-a întâmplat în această seară trebuie să răspundă”, a spus premierul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.