https://www.facebook.com/mihaistanca.official/
Ultima Ora Social

Premieră în România. Zeci de oameni și-au depășit performanțele. Câștigă mai mult, au avansat în carieră. Vezi cum poți reuși în 15 minute să-ți schimbi viața

 “Cheia succesului este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi!” – Mihai Stanca, Fondator și Președinte Leaders Academy, CSO&Founding Member Les Brown Academy România.

Vestea bună este că din ce în ce mai mulți oameni înțeleg că dezvoltarea personală este extrem de importantă în stilul de viață contemporan ce se desfășoară într-o mare viteză, unde suntem bombardați cu foarte multe informații, nu toate de cea mai bună calitate. În tot acest vârtej cotidian, dezvoltarea personală este cea care ne ajută să ne păstrăm o direcție ascendentă în toate planurile ce compun viață fiecăruia dintre noi.

Că să putem trăi viață la un nivel din ce în ce mai bun e nevoie să ne creștem performanță, să fim mai eficienți, aici intervine Dezvoltarea Personală. “Fără dezvoltare personală e că și cum am spune că nu mai avem nevoie să învățăm aritmetică, deoarece putem folosi un calculator pentru calcule.”

Cu o experiență de peste 14 ani că Manager pentru Europa de SE în multinațională unde a condus echipe complexe, la carese adaugă ultimii 6 ani cu peste 40 de training-uri și seminarii la activ, atât în Europa cât și în SUA, multiple certificări în domeniu, Mihai Stanca vine cu o metodă susținută de sisteme dovedite științific, ușor de implementat în rutină noastră zilnică, astfel încât fiecare din noi să atingă cât mai rapid succesul mult dorit.

Fondator al unui format unic aplicat de dezvoltare personală – SHOT-ul de Dezvoltare Personală, ce a avut success încă de la prima ediție a conceptului, Mihai Stanca este pasionat de oameni și de măreția lor.

“Dacă la finalul zilei cineva zâmbește pentru că TU, atunci ți-ai făcut treaba! Țintă mea e că sute de mii de oameni să zâmbească la final de zi pentru că eu mi-am făcut treaba.” – Mihai Stanca

 

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.mihaistanca.com.

Pagină de facebook www.facebook.com/mihaistanca.official/

Persoană de contact: Mihai Stanca, 0754 241 165

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.