Lovitură pentru Orban
Lovitură pentru Orban.
Ultima Ora Exclusiv Politic

SCANDAL! Fostul consilier al lui Orban face dezvăluirea! Prefectul Judeţului Constanţa îl ține ilegal în funcție pe primarul traseist din Hârșova

Liderul PNL, Ludovic Orban, a acceptat ”transferul”, primarului Viorel Ionescu, de la ALDE la PNL, în detrimentul fostului să consilier, Ionel Chiriță, preşedinte executiv al Asociaţiei Oraşelor din România.

Cu toate că Ionel Chiriță (fost primar al localităţii constănţene) stătea mai bine în sondaje, Orban a preferat să-l susțină pe actualul primar pentru un nou mandat la Primăria Hârșova.

De exact o lună, Instituţia Prefectului Judeţului Constanţa îl ţine în funcţie, contrar prevederilor legale, pe primarul oraşului Hârşova, care, ieri în instanţă, a spus că a plecat din partidul pe listele căruia a fost ales.

”Domnule Prefect George-Sergiu Niculescu puteţi să luaţi în seamă această informaţie pentru a vă autosesiza şi să treceţi imediat la aplicarea prevederile art. 160, lit. ”h”, din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, pentru încetarea mandatului de primar al lui Ionescu Viorel.

SCANDAL! Fostul consilier al lui Orban face dezvăluirea! Prefectul Judeţului Constanţa îl ține ilegal în funcție pe primarul traseist din Hârșova 5

În acest fel la Constanţa reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine noua politică a liderilor judeţeni PNL care au introdus noţiunile de <<”traseist bun” echivalent cu “traseistul nostru”>> şi <<”traseist rău” echivalent cu “traseistul lor”>>.

SCANDAL! Fostul consilier al lui Orban face dezvăluirea! Prefectul Judeţului Constanţa îl ține ilegal în funcție pe primarul traseist din Hârșova 6

Spun aceasta pentru că Instituţia Prefectului Judeţului Constanţa s-a sesizat şi a declanşat imediat procedura de încetarea de drept a mandatelor pentru doi consilieri locali plecaţi din PNL, dar oblădueşte traseiştii care vin în PNL, primari şi consilieri locali”, declară pentru NEWSTEAM.RO, fostul consilier al premierului Orban, Ionel Chiriță.

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.