Internetul, dușmanul ascuns al copiilor noștri!
Ultima Ora Social

POVESTE ULUITOARE. O femeie de 68 de ani, păcălită de un escroc sentimental. Aceasta i-a dat 11 000 de euro

POVESTE ULUITOARE. O femeie de 68 de ani, păcălită de un escroc sentimental. Aceasta i-a dat 11 000 de euro

Internetul face o mulțime de victime de-a lungul timpului. În plasa lui a picat ți o femeie în vârstă de 68 de ani din Hunedoara, orașul Petrila. Aceasta a întâlnit virtual un bărbat care i-a promis dragoste eternă și mulți bani, în schimbul unei sume de 11 000 de euro. Escrocul sentimental a primit banii, după ce a reușit să o convingă pe rețeaua de socializare.

Povestea de iubire dintre femeia din Petrila şi escroc a început în urmă cu câteva luni pe o reţea de socializare.

Femeia de 68 de ani a căzut direct în plasa escrocului care i-a promis că o va lua de nevastă şi va veni în România să locuiască împreună.

Ieri, victima s-a prezentat sediul Poliţiei Petrila şi a depus o plângere penală împotriva escrocului.

Femeia le-a povestit poliţişti că bărbatul, despre care crede că ar fi un cetăţean american care ar lucra în Siria, i-a promis că îi va trimite acasă o valiză de bani şi apoi va veni şi el în România să trăiască împreună până la sfârşitul vieţii.

Totuşi, bărbatul a convins-o pe femeie că pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să achite mai multe taxe vamale.

Drept urmare, escrocul i-a cerut femeii îndrăgostite să achite 1.200 de euro pe numele unei femei din Franţa.

Au urmat apoi alte plăţi de 1.200, 800 şi 8.200 de euro pe numele unor persoane din Franţa, Polonia şi Indonezia.

Fără să se gândească nicio secundă că este victima unui escroc şi că nu va mai vedea niciodată banii trimişi printr-un serviciu rapid de transfer bancar, femeia i-a dat escrocului 11.400 de euro.

După cum era de aşteptat, după ce a primit toţi banii de la româncă, bărbatul de pe reţeaua de socializare şi-a închis contul.

Astfel, femeia s-a dus la Poliţie şi a depus o plângere împotriva iubitului virtual.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii