Bărbat de 51 de ani, MORT de beat la volan
Bărbat de 51 de ani, MORT de beat la volan
Social Ultima Ora

Polițiștii rutieri au dat amenzi șoferilor indisciplinați

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitelei au făcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o razie în cadrul căreia au fost date 73 de amenzi în valoare de 53.000 de lei şi au constatat cinci infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Acţiunea a avut drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.

Brigada Rutieră a anunţat, duminică dimneaţă, că, în urma unei razii de amploare, poliţiştii rutieri au aplicat 73 de samenzi, în valoare de peste 53.000 de lei şi au constatat 5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Trei infracţiuni au vizat conducerea unui autovehicul sub influnenţa alcoolului, una conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive şi una deţinerea de substanţe din categoria drogurilor de risc.

De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere, astfel: 7 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului; 6 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie); 4 pentru infracţiunile la regimul rutier; 3 pentru depăşirea vitezei cu peste 50km/h. Totodată, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

Potrivit sursei citate în cadrul raziei, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 5 sub influenţa substanţelor psihoactive.În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest a relevat prezenţa în organism a cocainei

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.