Video. Uluitor. Un bărbat le-a furat valiza criminalistică polițiștilor
Urmărire ca în filme. Polițiștii au împușcat un tânăr înarmat cu 2 cuțite
Ultima Ora Social

Polițiștii din Timiș au fost în ALERTĂ. Focuri de armă trase pentru prinderea a trei hoți

Polițiștii din Timiș au fost în ALERTĂ. Focuri de armă trase pentru prinderea a trei hoți

Polițiștii din județul Timiș au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, dar și în cauciucurile unei mașini, cu care patru bărbați mascați, care au furat bunuri dintr-un magazin, au fugit. Hoții au fost reținuți, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, trei bărbați, cu vârste între 31 și 35 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, miercuri seara, după ce au furat dintr-un magazin aflat în localitatea Beregsău Mare.

Oamenii legii au fost sesizați, miercuri dimineața, că persoane necunoscute ar fi intrat prin efracție în incinta magazinului, de unde au furat mai multe cartușe de țigări și băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei.

“La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau patru persoane mascate, ce se deplasa înspre localitatea Beregsau Mic, şi au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat să tragă un foc de armă în plan vertical şi trei focuri de armă înspre anvelopele autoturismului”, a arătat IPJ Timiș.

Ulterior, mașina a fost abandonată în zona localităţii Utvin, iar cei patru bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni.

După două ore de căutări, poliţiştii, ajutați de jandarmi, au reușit să prindă trei bărbaţi, cu vârste între 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a informat IPJ Timiș.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.