În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva. Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Ultima Ora Social

Polițist mort în urma unui accident cu motocicleta. Alte 3 persoane au fost rănite

Un polițist în vârstă de 32 de ani, din Argeș, a fost lovit mortal, vineri, de o mașină, care, din primele informații, ar fi încercat să vireze brusc stânga. Doi adulți și un copil aflați în autoturism au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa, accidetul s-a produs în Livezeni, iar polițistul era în timpul liber, pe motor.

„Polițistul era în timpul liber. Venea dinspre Câmpulung spre Pitești, iar din sens opus un autoturism a virat brusc stânga și în felul acesta nu i-a acordat prioritate. Acestea sunt primele informații primite de la fața locului”, a spus Popa.

Trei persoane care se aflau în mașină, între care doi adulți și un copil, au fost rănite și transportate la spital.

„Șoferul în vârstă de 55 de ani, cu traumatism, transportat la spital de SMURD Mioveni, o fetiță de 13 ani cu multiple traumatisme transportată la spital de SMURD camplung, iar o femeie de 42 de ani a fost dusă la spital de echipajul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Primele informații sunt că fetița de 13 ani este rănită grav.

Traficul rutier este îngreunat din cauza accidentului rutier.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.