Polițist lovit de 3 bărbați din Vaslui prinși la furat 1
Ultima Ora Social

Polițist lovit de 3 bărbați din Vaslui prinși la furat

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 41 de ani, din comuna vasluiană Dumeşti, au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, după ce au lovit un poliţist.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, un bărbat de 45 de ani, angajat al IPJ Bacău, aflat în timpul liber, însoţit de tatăl său, în vârstă de 67 de ani, a depistat mai mulţi minori care sustrăgeau lucernă de pe un teren agricol deţinut de acesta, în proximitatea satului Valea Mare.

„La cererea bărbatului de 45 de ani, minorii au părăsit terenul agricol pe care au fost găsiţi, dar au chemat în ajutor membri ai familiei. Astfel, pe un drum public din satul Valea Mare, în timp ce se întorceau spre locuinţă, bărbatul de 45 de ani a fost oprit în trafic de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 41 de ani, din Dumeşti, judeţul Vaslui, care l-au lovit atât pe el cât şi pe tatăl său şi folosind o furcă şi pietre au provocat daune autoturismului folosit pentru deplasare de persoanele vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cei trei bărbaţi au fost plasaţi sub control judiciar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.