Jocul ”de-a v-ați ascunselea” dintre șoferi și raderele Poliției Rutiere a luat sfârșit astăzi. Ce lege a fost dată
Ultima Ora Social

Poliția Română acțiuni pentru siguranța publică

Poliția Română acțiuni pentru siguranța publică

Poliţiştii au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţi. Poliţia Română a intervenit la peste 3.300 de evenimente, au fost constatate peste 850 de infracţiuni, au fost depistate 14 persoane urmărite, iar pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au reţinut peste 370 de permise de conducere.

La data de 23 iulie a.c., peste 9.100 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate aproape 4.000 de patrule şi s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 265 de aparate radar.

De asemenea, au fost organizate 282 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.302 evenimente, dintre care 2.750 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 862 de infracţiuni, 126 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 33 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.878 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.700.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 118 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 373 de permise de conducere şi au fost retrase 178 certificate de înmatriculare.

Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii