CCR ia la puricat noua Lege a pensiilor. Statul încalcă dreptul angajatului
Social Ultima Ora

Peste o sută de pensionari au stat O NOAPTE la coadă pentru bilete de Revelion

Peste o sută de pensionari au stat O NOAPTE la coadă pentru bilete de Revelion

Oamenii s-au adunat în faţa casei de bilete de la Teatrul Muzical imediat după miezul nopţii şi au făcut liste cu cei prezenţi, iar până dimineaţa coada a tot crescut şi peste o sută de pensionari au petrecut noaptea pe trotuarul din faţa teatrului gălăţean. 

„Aşteptăm să luăm şi noi bilete, să mergem ca pensionarii la petrecere. Aşa, cu noaptea în cap, ce să facem? Nu avem somn, venim aici. Nu e foarte frig, este acceptabil. Eu am venit de la 5.30. La pensia noastră ne bucurăm că e ieftin, nouă ne place, ne distrăm’, a spus Lucia Prişan, potrivit mediafax.ro.

„De la ora 1.00 noaptea am venit, am mai stat în maşină, am mai ieşit afară, dar vremea a fost numai bună de stat. A venit lumea spre ziuă, dar eu de la ora 1.00, dânsul de la ora 12.00. Pentru distracţie facem orice’, a spus un alt pensionar.

„Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial Dunărea Galaţi, iar intrarea la petrecere se va face începând cu ora 20.00. În noaptea dintre ani, persoanele care vor participa la Revelionul Pensionarilor se vor bucura de mai multe momente artistice. Organizatorii au pregătit un program artistic care va cuprinde un spectacol susţinut de Formaţia Meteor din Iaşi, colinde, obiceiuri şi tradiţii de Anul Nou’, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi. Citește și

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.