Detalii incendiare din cadrul Poliției de la mitingul PSD. Ce directive au primit
politie
Ultima Ora Social

Peste 3 200 de intervenții ale Polițiștilor în Ajun de Crăciun

Peste 3 200 de intervenții ale Polițiștilor în Ajun de Crăciun

Poliţiştii au intervenit, în Ajun de Crăciun, la peste 3.200 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

„La data de 24 decembrie, peste 8.500 de poliţişti au fost angrenaţi în 200 de acţiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, au fost organizate 4.050 de patrule şi s-a acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cu 256 de aparate radar.

Poliţiştii au intervenit la 3.230 de evenimente, dintre care 2.733 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 756 de infracţiuni, 105 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

„Au fost depistate şi două persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 26 de măsuri preventive. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 3.150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.000.000 de lei”, se arată în comunicat.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 106 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 231 de permise de conducere – 30 pentru consum de alcool, 63 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 139 pentru alte abateri – şi au fost retrase 31 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au acţionat în sistem integrat alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precizează IGPR.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii