Scandal monstru între jandarmi și salvamontiști.Oamenii lui Carmen Dan acuzați de minciună
Ultima Ora Social

Peste 25 000 de jandarmi și polițiști vor asigura ordinea și siguranța de Revelion. Ce sfaturi dau oamenilor

Peste 25 000 de jandarmi și polițiști vor asigura ordinea și siguranța de Revelion. Ce sfaturi dau oamenilor

Peste 25.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI, dintre care 16.000 de agenţi de la ordine publică, 1.400 de poliţişti rutieri şi mii de jandarmi, vor fi în stradă pentru a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în minivacanţa de Revelion. 

Purtătorul de cuvânt al ministerului. comisar-şef Monica Dajbog, spune că o atenţie sporită va fi acordată asigurării protecţiei participanţilor la cele 125 evenimente publice de amploare care urmează să fie organizate în noaptea de Revelion la care se preconizează prezenţa a peste 300.000 de persoane.

Evenimente la care se anunţă că vor participa mulţi oameni vor fi organizate în Bucureşti şi în municipiile Braşov, Sibiu şi Cluj.

Folosiţi doar artificii permise de lege

„Pentru noaptea dintre ani, recomandăm cetăţenilor să îşi ia măsuri suplimentare de protecţie mai ales dacă vor sta în frig pentru mai multe ore. Îmbrăcaţi-vă corespunzător şi aveţi mare grijă faţă de copii.

Pentru siguranţa dumneavoastră, utilizaţi doar articole pirotehnice de divertisment permise de lege şi numai dacă luaţi măsuri necesare pentru a nu pune în pericol oamenii din jur, bunurile materiale, animalele sau mediul”, a transmis oficialul MAI.

Pe de altă parte, românii sunt sfătuiţi să evite consumul exagerat de alcool şi să fie atenţi la bunurile personale, iar în caz de nevoie să apeleze la numărul unic 112 sau să solicite sprijin din partea echipajelor de ordine publică sau de pompieri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.