Zi mare pentru elevi. Se vor publica rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat
Peste 200 de profesori, note mai mari la titularizare după contestații
Ultima Ora Social

Peste 200 de profesori, note mai mari la titularizare după contestații

 Peste 200 de profesori din Capitală care au susținut examenul de titularizare au notele mărite în urma contestațiilor depuse, în timp ce, pentru 109 candidați, nota a scăzut, precizează reprezentanții ISMB, conform mediafax.ro

Din totalul celor 377 de contestații înregistrate de candidații care au susținut proba scrisă în București, pentru 109 candidați, notele finale au scăzut, în timp ce, pentru 242 candidați notele au fost mai mari.

Din totalul celor 109 candidați ale căror note au fost mai mici, pentru 10 dintre aceștia notele au scazut cu peste 1 punct.

La polul opus, din cei 242 candidați ale căror note finale sunt mai mari după contestații, pentru 47 candidati notele au crescut cu peste 1 punct.

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, cele de după soluționarea contestațiilor depuse de profesori au fost afișate, marți, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației, potrivit datelor calendarului emis de MEN.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.