Un bărbat din Galați şi-a ţinut mama decedată în casă patru luni, pentru a-i încasa pensia
Caz șocant în Maramureș. Un bărbat și-a agresat fratele, a dat foc la casă și a amenințat polițiștii
Ultima Ora Justiție Social

Perchezițiile în urma atacului din Piața Constituției au dus la audieri mai multe persoane

Mai multe persoane au fost aduse, vineri dimineață, la sediul Poliției Capitalei pentru audieri în dosarul crimei din Piața Constituției.

Audierile vin după ce polițiștii au efectuat 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că perchezițiile au loc în zona Petricani – Lacul Tei și vizează capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în bătaia care a avut loc la sfârștiul săptămânii trecute în Piaţa Constituţiei.

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Până la ora transmiterii știrii, anchetatorii nu au reținut nicio persoană în acest caz.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.