Percheziții de amploare în Dâmbovița
Percheziții de amploare în Dâmbovița
Ultima Ora Social

Percheziții de amploare în magazinul Unirea. Dosar de delapidare

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE) și procurori de la Parchetul Capitalei fac, luni, percheziții la centrul comercial Unirea și la domiciliul unui director general al magazinului, într-un dosar de delapidare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, luni, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE) din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București fac percheziții la centrul comercial Unirea din Capitală și la domiciliul unui director general.

Anchetatorii ridică documente și date informatice într-un dosar penal în care sunt vizate infracțiuni de delapidare, legat de modul în care Alexander Adamescu a luat bani din societate ca să-i folosească în interes personal, respectiv ca să-și plătească avocații care îl reprezintă în Marea Britanie, potrivit sursei citate.

Pe 16 octombrie 2018, apărătorii lui Carmen Adamescu l-au acuzat, prin intermediul unui comunicat de presă, pe Alexander Adamescu că și-ar fi plătit avocații, folosindu-se de poziția sa de director al Unirea Shopping Center, prejudiciul fiind de 200.000 de euro. „La pagina 11 din raportul ANAF se menționează suma de 905.372 lei ce a fost achitată către „SC Michon de Reya” prin trei transferuri bancare efectuate în 14 noiembrie, 22 noiembrie și 8 decembrie 2017, adică după înlocuirea Doamnei Carmen Adamescu cu Alexander Adamescu la conducerea USC (Unirea Shopping Center, n.r.)”, se arată în comunicat.

Și Carmen Adamescu este acuzată de delapidare, ea fiind și reținută o perioadă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.