Legea recursului compensatoriu, a făcut ca din închisori să iasă sute de criminali, violatori,hoți sau pedofili. Cei mai mulți dintre aceștia nu și-au lăsat năravurile
Ultima Ora Social

Pedofil și Violator recidivist, reținut de poliție

Pedofil și Violator recidivist, reținut de poliție – Virgil Butacel, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Constanța, a fost reținut de polițiști, pentru că ar fi acostat o tânără, de 14 ani, în zona Campusului Universitar.

Individul a urmărit-o pe tânără care a coborât dintr-un autobuz RATC, trăgând-o de mână într-un loc ferit, pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea, potrivit surselor din interiorul anchetei.

Deoarece fata a început să țipe și un bărbat a intervenit, agresorul s-a îndepărtat în fugă. Acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiștii constănțeni, fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cercetările continuă  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol. Agresorul are și alte antecedente, fiind cercetat și pentru fapte de tâlhărie, furt şi viol.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.