Părinții Adrianei sunt devastați. Declarația terifiantă a tatălui 1
Părinții Adrianei sunt devastați. Declarația terifiantă a tatălui
Ultima Ora Social

Părinții Adrianei sunt devastați. Declarația terifiantă a tatălui

Fetița de 11 ani dispărută în Dâmbovița a fost ucisă la aproximativ o jumătate de oră după ce a fost răpită. Astfel, când părinții i-au anunțat dispariția, Adriana Mihaela Feraru era deja moartă, spun anchetatorii. Tatăl Adrianei a vorbit duminică seară, la „Sinteza zilei”, despre tragedie.

„De trei zile stau polițiștii la mine în curte. În loc să caute prin sat, pe la toți nenorociții, au stat la mine în curte. Credeau că eu sunt criminalul. Le-am dat voie pentru că sunt nevinovat. Le-am zis să facă ce vor. Era să mor când am aflat că fata e moarta. Soția a plecat la spital, nici nu știe că este moartă. Nu i-am spus”, a declarat bărbatul, la Antena3.

„De când mi-a luat fata eu n-am dormit. Nici măcar juma de oră”, a mai spus el.

Acum,scene teribile acasă la micuța Adriana Mihaela Fieraru. După ce legiștii au examinat cadavrul fetei și au conchis că aceasta a fost strangulată cu propriii pantaloni, cadavrul fetei de 11 ani a fost ridicat de familie și dus acasă.

Conform România TV, mamei fetei i s-a făcut rău, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale, fiind scoasă pe brațe din casă, după ce cadavrul micuței a fost dus acasă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.