Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele 1
Oscar
Ultima Ora Externe

Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele

La Oscar bijuteriile scumpe sunt pe val. Orice femeie visează la astfel de minunății iar vedetele sunt cele care dau tonul. Chiar dacă pășesc pe covorul roșu, unele dintre vedete nu pun mereu accent pe vestimentație, însă bijuteriile trebuie să fie întotdeauna spectaculoase.

Celebritățile au avut grijă ca la fiecare ediție a premiilor Oscar să se prezinte cu un look fără cusur. Unele dintre ele au mizat pe rochii și coafuri extravagante iar altele au lăsat, pur și simplu, ca bijuteriile opulente să vorbească de la sine. Ocazie cu care marii designeri de bijuterii ai lumii s-au întrecut să-și expună impresionantele creații. În plus, cum să ratezi un astfel de prilej pentru reclamă maximă. Toata lumea e cu ochii pe ele. Criticii de modă sunt singurul hop pe care trebuie să-l mai treacă. Ce bijuterii preferă să poarte celebritățile la Oscar?

Bijuteriile opulente și scumpe au fost preferatele vedetelor

Oscarul poate fi considerat seara colierelor. Astfel, și în 2017, bijuteriile opulente și strălucitoare au fost favoritele vedetelor la premiile Oscar. Starurile s-au întrecut în bijuterii cu diamante și pietre scumpe, în cele mai inedite și extravagante forme. Diamantele albe, translucide au fost pe placul marilor celebrități, în timp ce, celebrele chockere și colierele statement au fost preferate în locul bijuteriilor mai fine, de altadată.

Charlize Theron prefera bijuteriile spectaculoase

Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele 2

Superba actriță Charlize Theron nu se poate despărți de bijuteriile spectaculoase. Rochiile spectaculoase și bijuteriile opulente fac casă bună împreună, mai ales pe un trup ca al celebrei actrițe. Dacă în 2016 a ales să poarte o rochie roșie cu un decolteu  impresionant și bijuterii strălucitoare, din platină cu diamante, care i-au completat look-ul de divă sexy, în 2017 ea a ales o rochie cu un decolteu la fel de îndrăzneț, într-o nuanță aurie și o singură bijuterie la care multe femei visează, o pereche îndrăzneață de cercei, cu diamante de 60 de carate. Coafura specifică anilor ‘60 a lăsat să se vadă cerceii de mari dimensiuni cu  diamante, în toata splendoarea lor.

Dakota Johnson a preferat bijuteriile vintage

Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele 3

Vedeta a ales un stil complet retro. O rochie în culoarea aurului, cu guler înalt și funda în talie, în combinație cu un colier în același stil, cu diamante impresionante, din colectia de bijuterii vintage a unui celebru designer francez. Colierul, purtat de celebra actriță din Fifty Shades of Grey, a fost cea mai remarcată bijuterie a serii de Oscar și face parte din colecția de arhivă a casei regale franceze.  La fel și inelele cocktail, cu pietre colorate, fac parte din aceeași colecție privată.

Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele 4

Nicole Kidman a atras atenția cu o pereche de cercei cu diamante

Actrița nu a putut să se decidă și a ales să poarte la o rochie nude, cu strasuri, și nu doar una, ci mai multe bijuterii. Atât cercei, cât și brățări și inel. Dar cei mai spectaculoși au fost cerceii cu diamante, montați în platină și aur galben. Culoarea roșie, care s-a regăsit în pietrele cerceilor a fost complimentată senzual de rujul roșu aprins.

Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele 5

Jessica Biel a optat pentru accente tradiționale

Jassica Biel a purtat un colier impresionant care a atras toate privirile. În culoarea rochiei, colierul cu accente tribale a fost semnat de celebra casă de bijuterii a vedetelor de la Hollywood. Pe lângă coliere, vedetele au ales să poarte cercei deosebiți, inele cocktail spectaculoase sau brose bărbătești.

Emma Stone a ales accentele retro

Oscar, parada celor mai scumpe bijuterii. Ce preferă vedetele 6

Odata cu câștigarea Oscarului pentru cea mai bună actriță, cu rolul din filmul La La Land,  Emma Stone a câștigat atenția marilor critici de moda prin apariția de senzație pe covorul roșu, purtând o pereche impresionantă de cercei alungiți, care i-au accentuat și mai mult alura înaltă, oferită de lungimea rochiei și o coafură în stilul anilor ‘60.

Alte vedete au ales să se facă remarcate prin bijuterii cu mesaj, precum broșele purtate de  Casey Aflec și Pharell Williams, din rubine și diamante.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.