VIDEO. Orban huiduit în Valea Jiului. Minerii nemulțumiți că șeful Guvernului nu dublează alocațiile copiilor. ”Ne bagi în faliment!” 5
Ultima Ora petroșani scandal Social

VIDEO. Orban huiduit în Valea Jiului. Minerii nemulțumiți că șeful Guvernului nu dublează alocațiile copiilor. ”Ne bagi în faliment!”

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit, la vizita de joi în Valea Jiului, unde a participat la depunerea de coroane la Statuia minierului în parcul „Carol Schreter” din Petroşani.

Premierul Orban a participat joi la depunerea de coroane la Statuia minerului, eveniment care a avut loc în parcul „Carol Schreter”, din Petroşani.

Şeful Executivului a susţinut o alocuţiune, însă în timp ce vorbea despre problemele minerilor, acesta a uitat denumirea minei Lonea, ceea ce a nemulţumit şi mai mult persoanele aflate acolo, care i-au strigat numele complet al locului respectiv.

„Complexul energetic Hunedoara este după două ajutoare de stat care au fost acordate în nişte condiţii, dintre care un ajutor de stat trebuie înapoiat, ca urmare a deciziei Comisiei Europene, pentru că nu a fost acordat în conformitate cu legea”, a afirmat Ludovic Orban, joi la Petroşani.

Participarea premierului Ludovic Orban la inaugurarea Muzeului mineritului din Petroşani

Participarea premierului Ludovic Orban la inaugurarea Muzeului mineritului din Petroşani #LudovicOrban #Petrosani

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Joi, 6 august 2020

 

În momentul în care a vorbit despre ajutorul acordat pentru închiderea minelor Lupeni şi Lonea, Orban a uitat pe moment denumirea celei din urmă, iar unii oameni au început să îl huiduie şi au strigat la el „Lonea” sau „Lonea, românule”.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii