Orașul lui Iohannis intră în carantină pentru două săptămâni 5
Social Ultima Ora

Orașul lui Iohannis intră în carantină pentru două săptămâni

Oraşul Sibiu,locul de origine al președintelui Klaus Iohannis, şi localităţile Şelimbăr, Tălmaciu şi Cisnădie intră în carantină începând de luni pentru două săptămâni.

Concret,  mall-urile, magazinele, altele decât cele care vând produse esenţiale, mancare pentru animale şi farmacii, vor fi închise în weekend.

De asemenea, intră în carantină localităţile Tălmaciu şi Cisnădie, a  precizat Arafat, anunţând că măsura intră în vigoare de luni dimineaţă pentru o perioadă de două săptămâni.

În  perioada de carantină magazinele se vor închide la ora 20  nu la 21 ca în alte localităţi, terasele  nu vor funcţiona deloc, magazinele pot primi cel mult o persoană la opt metri pătraţi respectând toate regulile de sănătate publică stabilite prin lege, iar între orele 10 şi 13 procurarea de alimente şi alte bunuri necesare va fi rezervată persoanelor cu vârsta este 65 de ani.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii