https://newsteam.ro/ultima-ora/coruptia-generalizata-in-ue-obstructioneaza-drumul-lui-kovesi-catre-parchetul-european/05/04/2019/
Uluitor. Ce salariu va primi Kovesi la șefia Parchetul European
Ultima Ora Justiție

Omul lui Băsescu aruncă Bomba. Laura Codruța Kovesi va fi arestată. Foto

Fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu Sebastian Lăzăroiu prevede un scenariu de groază pentru fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi după ce a fost chemată să de declarații într-un dosar în care este învinuită de fapte de corupție.

„Ce i se poate întâmpla Codruţei Kovesi…

E clar că acţiunea prostească a PSD (şi a infractorilor transpartinici din debaraua PSD) nu face decât să întărească candidatura ei pentru funcţia de procuror general european. Toţi oficialii de la Bruxelles au cele mai bune informaţii despre ce se întâmplă azi la Bucureşti. Nu de la Macovei, nu de la jurnaliştii lui Soros, cum încearcă să intoxice propaganda Mafiei…Sunt informaţii de primă mână. O să dau un singur exemplu, ca să înţelegeţi – ambasadele occidentale de la Bucureşti erau puse în alertă, în 2012, cu multe zile înainte de demersul de suspendare a preşedintelui iniţiat de coaliţia USL, chiar dacă acesta a fost ţinut, strategic, în cel mai mare secret, întrucât se voia un blitzkrieg (ceea ce a şi fost, dacă ne gândim la ofensiva rapidă de mutilare a Constituţiei). Spun asta pentru că vreau să aveţi toată încrederea că partenerii occidentali sunt foarte bine informaţi despre ce se întâmplă aici şi, deci, pentru ei, ticăloşia pusă azi la cale de PSD/Mafie, prin secţia de anchetare a magistraţilor, e o bilă albă pentru Kovesi, dacă mai era nevoie.

În schimb, ce poate face Mafia, prin secţia Parchetului, este să ceară reţinerea lui Kovesi sau, chiar mai puţin, interdicţia de a părăsi ţara. Evident, asta va stârni un scandal uriaş internaţional, care va face un mare rău României. Mulţi cetăţeni occidentali se vor întreba ce naiba mai caută ţara asta în clubul ţărilor civilizate, iar reprezentanţii lor politici vor fi băgaţi la înghesuiala, aşa că nu ştim cum vor arăta consecinţele pentru noi.

Sigur că membrii Comisiei LIBE pot da un semnal şi mai puternic, venind la Bucureşti pentru audierea lui Kovesi, în cazul în care nu va reţinută sau arestată (mă îndoiesc totuşi că se va întâmpla mai mult decât o reţinere de 24 de ore, fiindcă decizia arestării o ia un complet de judecători).

Chiar şi aşa, dacă se va menţine controlul judiciar pe o perioadă mai lungă, va fi dificil să fie selectată Kovesi, dar, cum ziceam, asta va fi în momentul ăla cea mai mică problemă pentru România (că nu e Kovesi selectată). Problema uriaşă va fi imaginea de ţară din lumea a treia, controlată de o mână de infractori, e adevărat, aleşi cu voturile unor păcăliţi ai sorţii, nu puţini, la rândul lor, intoxicaţi de o propagandă infernală care lucrează gratis pentru Moscova”, scrie Lăzăroiu pe facebook.

Omul lui Băsescu aruncă Bomba. Laura Codruța Kovesi va fi arestată. Foto 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.