Olguța Vasilescu atac dur la adresa Guvernului Orban. ”Țeapă. Minciună” 1
Breaking News Economic Politic Social Ultima Ora

Olguța Vasilescu atac dur la adresa Guvernului Orban. ”Țeapă. Minciună”

Fostul ministru al muncii, Lia Olguța Vasilescu s-a lansat într-un atac dur la adresa Guvernului Orban pe care-l acuză că dă o țeapă pensionarilor prin creșterea pensiilor cu 13 la sută de luna viitoare.

”Reiau postarea domnului Câciu, acum, dupa ce PNL anunta cresterea pensiilor, de luna viitoare, dar cu un procent mai mic fata de cat era prognozat prin lege pentru septembrie: deci nu 40 la suta! E o țeapă data pensionarilor! Una este sa iti creasca pensia cu 40 la suta si alta e sa iti creasca doar cu 13 la suta. Una e sa ai din ianuarie 2021 o crestere de 40 la suta fata de ianuarie 2020 si alta e sa ai o crestere de doar 13 la suta, raportat de la 1 ianuarie 2020, fata de 2021. E o noua inginerie marca PNL, ca sa aloce anul viitor mai putini bani pentru pensii! Ca sa nu amintesc ca si anul viitor ar trebui sa fie tot o crestere de 40 la suta, prin aplicarea noii legi, o parte din bani fiind ca urmare a cresterii punctului de pensie la 1875 lei, iar alta parte provenind din noua formula de calcul care prevede eliminarea inechitatilor din sistem. E clar ca nu vor sa aplice legea noastra, lege votata in Parlament! De asta nici nu s-au apucat de recalcularea celor 5 milioane de pensii, de la 1 ianuarie, asa cum ar fi trebuit! Intelegeti de ce tot spun toti PNL-istii ca vor respecta legea, dar nu amintesc nimic de cresterea punctului de pensie cu 40 la suta? Vor respecta legea, dar pe cea facuta de ei, adica una modificata… UPDATE: Cum majoreaza guvernul pensiile de luna viitoare cand nu mai are dreptul sa adopte vreo Ordonanta de Urgenta? Alta minciuna!”, scrie Vasilescu pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii