Dăncilă primește o lovitură cruntă. Mircea Badea o desființează
Ultima Ora Breaking News Justiție

OFICIAL! MIRCEA BADEA ARE DOSAR PENAL! CERCETAT DE BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE! DOVADA

Mircea Badea, vedeta Antenei 3 a fost înștiințat că are dosar penal, asta pentru că în 2018 ar fi zis la televizor că membrii #Rezist ar trebui călcați cu mașina.

Acuzațiile care i se aduc lui Mircea Badea sunt de instigare publică și incitare la ură sau discriminare.

„Cum stăteam eu liniștit și mă păzeam de coronavirus să nu mă atace, primesc un mesaj pe WhatsApp. A venit un plic, aici, la poartă la Antena 3. Și în plic erau două hârtii de la Poliție, de la Biroul de Investigații Criminale.

OFICIAL! MIRCEA BADEA ARE DOSAR PENAL! CERCETAT DE BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE! DOVADA 5

Biroul de Investigații Criminale solicită Antenei 3 o emisiune din iunie sau iulie, cred că iunie totuși, 2018. Se fac doi ani în curând. Acum aproape doi ani aș fi zis eu pe pasă să-i călcăm pe #rezist cu mașina. Așa aș fi zis eu. Eu n-am zis așa ceva, dar ei așa zic.

Momentul la care fac ei referire, discuția despre #rezist și mașinile a fost în 2018. În octombrie 2019, în plină campanie electorală, începe urmărirea penală in rem, deci pe faptă, nu persoană, în legătură cu această presupusă faptă.

Mie îmi vine foarte rău să râd, pentru că este ceva atât de comic. Sigur, în principiu n-ar fi comic, ar fi dramatic, dar țara asta…Un domn de la Biroul de Investigații Criminale solicită caseta de acum doi ani și să spunem și locul unde a fost făcută emisiunea (…).

OFICIAL! MIRCEA BADEA ARE DOSAR PENAL! CERCETAT DE BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE! DOVADA 6

Vreau să-i încurajez pe cei de la statul de drept să finalizeze cât mai repede dosarul, cu un rechizitoriu sper, și să mă trimită la onorata instanță pentru a-mi demonstra nevinovăția”, a spus Mircea Badea, joi seară, la Antena 3.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.