Nicolae Ciucă cere regionalizarea României
Nicolae Ciucă cere regionalizarea României
Social Ultima Ora

Oamenii de afaceri, sprijin total pentru Ciucă, după ce a fost acuzat de palgiat. „Je suis Ciucă!”. Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori. Mergem înainte cu Nicolae Ciucă

Oamenii de afaceri din România, membrii ai Camerei de Comerț și Industrie, îsi afirmă sprijinul total pentru primul-ministru, Nicolae Ciucă, în cazul acuzațiilor de plagiat al lucrării de doctorat.

Aceștia spun că s-au săturat de instabilitate politică și că, premierul Ciucă trebuie să continue în fruntea Guvernului nu să fie condamnat pentru ceea ce a făcut în urmă cu 19 ani.

„Je suis Ciucă!

București, 19 ianuarie 2022: Față de acuzațiile de plagiat aduse primului-ministru Nicolae Ciucă, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) face următoarele precizări:

Constatăm, nu cu surprindere, că în această perioadă de profunde încercări, când coerența și stabilitatea ar trebui să fie cuvintele de ordine, sădirea discordiei, scandalul și stigmatizarea sunt profesiuni de credință pentru unii.

Chiar dacă nu facem politică, considerăm, și știm că și mediul de afaceri și antreprenorii pe care îi reprezentăm simt la fel, că, la timpurile grele pe care le traversăm, România are nevoie de stabilitate politică și guvernanță, dacă vrem să avem parte de redresare și reconstrucție economică.

Dacă vrem stabilitate și predictibilitate, atunci să-l judecăm pe premierul Ciucă pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului și nu pentru ce a făcut sau nu acum 19 ani.

Știm și o spunem răspicat că românii s-au săturat de dezvăluiri și detractori, și că tot ce aceștia așteaptă este o guvernare care să-și facă treaba și să fie lăsată să și-o facă.

Oamenii de afaceri, sprijin total pentru Ciucă, după ce a fost acuzat de palgiat. „Je suis Ciucă!”. Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori. Mergem înainte cu Nicolae Ciucă 5

Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori.

Cu ce și cui ajută un nou scandal (de plagiat) acum când presiunile zilei de azi ne fac să nu știm ce va fi mâine – vrem cu toții ca Statul să facă și să dreagă, însă, în continuu, îi tragem frâna de mână.

Am stat destul pe loc, blocați în propria neputință și ipocrizie, vrem să mergem înainte. Cu scandaluri nu mergem.

Camera de Comerț și Industrie a României merge înainte cu Nicolae Ciucă, primul-ministru al Guvernului României!”, arată CCIR.

Oamenii de afaceri, sprijin total pentru Ciucă, după ce a fost acuzat de palgiat. „Je suis Ciucă!”. Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori. Mergem înainte cu Nicolae Ciucă 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.