O profesoară din Alba a făcut sex cu un elev de 14 ani. Detalii halucinante
Ultima Ora Social

O profesoară din Alba a făcut sex cu un elev de 14 ani. Detalii halucinante

O profesoară la o școală din comuna Săliștea, Județul Alba, a fost reținută de polițiștii din Alba și apoi plasată sub control judiciar cu interdicția de a mai participa la cursuri, după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, elev al școlii, scrie alba24.ro.

O profesoară de la o școală din comuna Săliștea, Județul Alba, a fost reținută de polițiștii din Alba și apoi plasată sub control judiciar cu interdicția de a mai participa la cursuri, după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Surse judiciare au declarat că reprezentanții școlii au fost cei care au sesizat Poliția. Aceștia ar fi aflat despre situație de la elevi. Se pare că profesoara ar fi întreținut trei acte sexuale cu minorul, în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia instrumentează dosarul. Profesoara are interdicția de a mai participa la cursuri. Inițial a fost reținută însă ulterior instanța a decis să fie cercetată în stare de libertate, fiind plasată sub control judiciar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.