O nouă promoție la Centrul Univa Sesiuni gratuite de testare a stării de sănătate și a dispozitivelor de întreținere a sănătății 1
Social Ultima Ora

O nouă promoție la Centrul Univa Sesiuni gratuite de testare a stării de sănătate și a dispozitivelor de întreținere a sănătății

La aproape doi ani de la deschiderea celui mai mare centru de prezentare și de comercializare a dispozitivelor de wellness și de întreținere a sănătății din București, compania Univa lansează o nouă promoție pentru a sărbători atingerea unui număr de 10.000 de clienți de la debutul activității în România.

Compania Univa, deținută de un grup de investitori străini și români, operează centrul din Bulevardul Doina Cornea nr. 4A (anterior Vasile Milea nr. 4 A), una dintre cele mai mari investiții locale în domeniul terapiilor complementare, care se întinde pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați și dispune de facilități ultramoderne pentru prezentarea, testarea și achiziționarea dispozitivelor care folosesc principiile terapiilor complementare.

În Centrul Univa clienții au la dispoziție numeroase facilități ultramoderne, cum ar fi un show-room pentru prezentările de grup și numeroase săli pentru testarea dispozitivelor comercializate.

În cadrul Centrului funcționează și Cabinetul de medicină complementară Biosant, unde terapeutul autorizat Roxana Dragne oferă în această perioadă consiliere terapeutică gratuită clienților Univa și despre care puteți afla mai multe detalii pe site-ul http://biosant.ro.

Foarte important, Univa deține toate autorizațiile și certificările necesare din partea autorităților statului în domeniului atât pentru activitățile desfășurate în Centru, cât și pentru produsele pe care le comercializează, fie că acestea sunt dispozitive medicale sau pentru întreținerea sănătății.

Specialiștii autorizați în domeniu și consultanții de vânzări ai Univa oferă clienților interesați o experiență completă la achiziția dispozitivelor, experiență care începe cu testarea propriu-zisă a tehnologiei și explicarea beneficiilor și principiilor de funcționare a acestor și se încheie cu asistența post vânzare pe toată perioada contractului.

Dispozitivele provin de la producători recunoscuți din străinătate, au avizele de conformitate, beneficiază de garanție atât din partea producătorilor cât și a distribuitorului, iar clienții au posibilitatea de a le achiziționa în rate.

Ce sunt terapiile complementare 

Terapiile complementare, cele care ajută la ameliorarea sau menținerea stării de sănătate, sunt cunoscute încă din antichitate și au fost adoptate cu succes și de lumea modernă, beneficiile acestora fiind incontestabile.

Dezvoltarea tehnologică recentă, precum și avansul cercetării științifice, au făcut ca în ziua de astăzi terapiile complementare și alternative să fie disponibile unei categorii largi de persoane prin intermediul dispozitivelor și aparatelor care le au la bază ca principii de funcționare. La nivel global, milioane de oameni folosesc cu succes acest tip de dispozitive.

Între terapiile complementare pe baza cărora funcționează dispozitivele recomandate și comercializate de Univa se regăsesc printre altele  terapia cu lumina polarizată, terapia prin câmpuri magnetice, terapia cu ultrasunete, terapia infra Celliant sau terapia prin culori. F

oarte căutate sunt în acest moment dispozitivele ce folosesc principiile terapiei cu oxigen purificat, precum și dispozitivele de purificare a apei și cele de masaj terapeutic.

De asemenea, Univa are și o divizie de produse cosmetice. Produsele, oferite în premieră pe piața locală, sunt notificate către Uniunea Europeană conform normelor în vigoare și sunt realizate din ingrediente naturale, eficiente, ușor de aplicat și prietenoase cu mediul înconjurător.

Mai multe despre terapiile complementare și despre cum funcționează acestea puteți afla aici, https://univa.ro/proceduri-complementare/.

Promoția verii

În perioada următoare, pentru a sărbători atingerea pragului de 10.000 de clienți satisfăcuți, Univa organizează pentru persoanele interesate o serie de sesiuni de testare a stării generale de sănătate cu ajutorul bio-rezonanței și altor dispozitive.

Testările sunt realizate în cabinetul Biosant, ce funcționează în cadrul Centrului, iar programările se realizează în urma unei invitații din partea consultanților Univa, a recomandărilor sau prin prezentarea la sediul din Bd. Doina Cornea nr.4 A.

De asemenea, pentru a asigura o experiență cât mai facilă clienților interesați, programările se pot face și online la adresa https://univa.ro/contacts/.

Datorită calității dispozitivelor și gradului înalt de specializare a specialiștilor care le operează, toate procedurile sunt minim invazive și prezintă siguranță pentru clienți, nepunând în niciun fel în pericol sănătatea acestora.

De asemenea, pe fondul pandemiei COVID, la Univa sunt puse în aplicare toate măsurile și recomandările autorităților sanitare cu privire la limitarea posibilității de infectare și a menținerii distanțării sociale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.