O mașină japoneză pentru o medalie la Tokyo 1
Ultima Ora Breaking News Sport

O mașină japoneză pentru o medalie la Tokyo

Laura Coman, campioana europeană la tir, a făcut un test drive cu o mașina pe care ar putea să o dețină dacă va câștiga o medalie olimpică anul viitor.

 Cotată printre favorite la un loc pe podiumul de la Tokyo în proba de pușcă aer comprimat 10 m, sportiva nu simte presiune.

„A fost o experiență frumoasă, surprinzătoare, nu am mai condus până acum o mașină hibrid și sunt foarte încântată. Mi-am intrat puțin în formă, știu ce mă așteaptă și o să lupt din toate puterile pentru a putea fi deținătoarea unei astfel de mașini. Tokyo poate să se întâmple și mâine, mă simt pregătită chiar din momentul acesta să pot participa în orice zi ca și cum ar fi Jocurile Olimpice. Sper să fie o zi foarte bună, voi face tot posibilul pentru a-mi crea eu acea zi perfectă, să nu am apoi niciun regret” – Laura Coman, campioană europeană la tir.

Prima româncă în competiția olimpică de la Tokyo

Laura Coman va fi sportiva din România care va intra prima în competiția olimpică, în ziua de debut a JO.  Festivitatea de deschidere de la Tokyo a devenit astfel un vis interzis.

„Nu voi putea participa la această deschidere de Jocuri, pentru că proba mea este în prima zi, voi deschide Jocurile Olimpice. Pe 25 iulie, la ora 8 dimineața, voi avea primul foc de tras. Este prima ediție la care particip și-mi doream enorm să pot participa la deschidere, dar ăsta e programul. Orice medalie ar șterge acest regret. Nu cred că voi simți presiune, sunt sigură că experiența pe care am acumulat-o îmi va face mult mai ușoară transpunerea mea, în timpul concursului, într-o stare de calm. Cred că voi face față cu brio, nu-mi fac probleme” – Laura Coman, campioană europeană la tir, pentru NewsTeam.ro.

2019 de excepție

Anul acesta, Laura Coman și-a trecut în palmares titlul european și medalia de aur la Jocurile Europene în proba de pușcă aer comprimat 10m. Românca va încheia sezonul cu o participare în finala Cupei Mondiale. Cele mai bune 18 trăgătoare din lume vor lua startul în competiția de la Putian (China), ce va avea loc în perioada 17-23 noiembrie.

„Sper că ne vom întoarce victorioși, cum am făcut-o cam pe tot parcursul anului. Pentru mine este un antrenament foarte bun cu care să închei un an excepțional.” – Laura Coman, campioană europeană la tir.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.