O mașină de Poștă a fost jefuită. Poștașul, unul dintre tâlhari 1
O mașină de Poștă a fost jefuită. Poștașul, unul dintre tâlhari
Ultima Ora Social

O mașină de Poștă a fost jefuită. Poștașul, unul dintre tâlhari

 Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii din Olt, fiind suspectați că au sustras o sumă de bani dintr-o mașină a Poștei Române în noaptea de 8 spre 9 septembrie, în fața Oficiului Poștal din Balș. Printre cei reținuți se află și poștașul, care ar fi fost implicat în tâlhărie.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat, marți, opt percheziții domiciliare în Slatina și Caracal, în cazul jafului din mașina Poștei, care a avut loc în noaptea de 8 spre 9 septembrie pe raza orașului Balș.

Opt persoane au fost duse la audieri la sediul IPJ Olt, iar patru bărbați au fost reținuți.

„În fapt, în urma probatoriului administrat, patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că unul dintre cei reținuți este chiar poștașul agresat, care ar fi implicat în tâlhărie.

Cei patru bărbați au fost reținuți și vor fi prezentați, miercuri, instanței cu propunere de arestare preventivă.

O persoană cu faţa acoperită a atacat în noaptea de 8 spre 9 septembrie o maşină a Poştei Române în oraşul Balş şi a fugit cu o geantă plină cu bani. Un bărbat a fost rănit şi a fost transportat la spital. Potrivit unor surse, prejudiciul în acest caz este de 205.000 de lei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.