Un tânăr de 27 de ani găsit mort pe un câmp
Un tânăr de 27 de ani găsit mort pe un câmp
Ultima Ora Social

O fetiță din Alba Iulia a fost spulberată de o locomotivă, sub privirile mamei sale

O fetiță de 8 ani din Alba Iulia, a fost spulberată de o locomotivă care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, luni dimineață în jurul orei 5:00, în stația CFR  din localitatea Aurel Vlaicu, judeţul Hunedoara. Tragedia s-a produs sub privirile mamei și a surorii sale mai mici, în vârstă de 5 ani.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 8 ani, din municipiul Alba Iulia.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, pentru adevărul.ro.

Minora se afla în staţia Aurel Vlaicu, împreună cu mama sa şi sora ei în vârstă de 5 ani, în aşteptarea unui tren care să le transporte în Alba Iulia. Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.