Borcea A PLĂTIT CAUȚIUNEA stabilită în dosarul în care este cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani
Ultima Ora Social

Nuntă de FIȚE pentru Borcea și Pelinel. Meniu cu un cost uimitor

Nuntă de FIȚE pentru Borcea și Pelinel. Meniu cu un cost uimitor

Petrecerea de nuntă a Valntinei Pelinel cu Cristi Borcea va fi una de fițe. Va avea loc la un restaurant de lux din capitala Ungariei, iar meniul este unul pe măsură.

În ultima zi a acestei luni, fostul model Valentina Pelinel și omul de afaceri Cristi Borcea se cunună religios în Ungaria. Nunta va avea loc la Budapesta, iar nașii celor doi vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA.

La petrecere vor fi prezente 40 de persoane: familia și prietenii de care Cristi Borcea a avut grijă și i-a cazat la un hotel de cinci stele din capitala Ungariei.

Petrecerea va avea loc într-un restaurant de lux din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel.

Pentru închirierea restaurantului Gundel, care are o istorie de 100 de ani, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, potrivit sport.ro.

Meniul pus pe masa va costa 200 de euro. La restaurantul respectiv a mâncat și Regina Elisabeta a Marii Britanii.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.