PSD și PNL nu s-au decis pe cine să pună candidat la Primăria Capitalei
Gabriela Firea, anunță că PSD București o vrea la Primăria Capitalei
Exclusiv Social Ultima Ora

ALERTĂ! Nicușor Dan o desființează pe Gabriela Firea! Judecătorii au decis! Furtul banilor bucureștenilor va fi oprit!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a fost făcut încă un pas pentru  dizolvarea a Asociaţiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucureşti,societate înființată de fostul edil, Gbariela Firea.

”Încă un pas făcut pentru reducerea risipei în primărie. La sfârșitul lunii decembrie, am anunțat începerea demersurilor administrației locale pentru desființarea Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București, iar acum s-a obținut decizia judecătorească de dizolvare.

Acest ONG, înființat în 2018 de fosta administrație a Capitalei, nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici – aproape 4 milioane de lei pe an – fără niciun beneficiu real pentru cetățeni.

Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe mașini, chirii și salarii, care nu avea nici măcar scuza că prestează un serviciu public autentic și care a acumulat și jumătate de milion de lei datorii.

Mulțumesc consilierei generale Roxana Cantea (USR), numită în Adunarea Generală a acestui ONG special pentru a derula demersurile juridice necesare desființării și care a rezolvat această problemă”,anunță Nicușor Dan.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.