Newsbucuresti.ro: Zeci de parcagii din centrul Capitalei, amendați de Poliția Locală 3
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Zeci de parcagii din centrul Capitalei, amendați de Poliția Locală

Zeci de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei au fost sancţionate de către agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, conform newsbucuresti.ro.

Activităţile poliţiştilor locali au la bază un plan de măsuri dispus la începutul lunii martie de conducerea D.G.P.L.C.M.B., în vederea descurajării şi combaterii fenomenului cerşetoriei şi vizează, mai ales, zona centrală a Capitalei.

Aici, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, sub pretextul asigurării unui loc de parcare şi a garantării siguranţei autovehiculului, pretind ilegal bani de la conducătorii auto.

Până în prezent, au fost identificate şi sancţionate contravenţional 36 de persoane, valoarea amenzilor fiind de peste 3.500 de lei.

Acţiunile de control ale Poliţiei Locale Bucureşti au caracter permanent şi vizează descurajarea celor care apelează, în mod repetat, la mila trecătorilor şi a conducătorilor auto, fenomen ce afectează imaginea Capitalei şi creează disconfort cetăţenilor.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii