Newsbucuresti.ro: Traficant de droguri care sechestrase o femeie în București, prins de polițiști 5
Justiție Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Traficant de droguri care sechestrase o femeie în București, prins de polițiști

O femeie din București a fost sechestrată de fostul iubit, într-un apartament din Capitală. Acesta era dat în urmărire generală, după o condamnare la închisoare pentru trafic de droguri, scrie newsbucuresti.ro.

Polițiștii au reușit să o elibereze pe femeie după 24 de ore, însă bărbatul a reușit să fugă. Ulterior a fost prins.

Joi, 8 iunie 2021, polițiștii au depistat un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de peste 7 ani, bărbatul în cauză fiind principal suspect într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În seara de 19 mai 2021, Poliția Capitalei – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a aflat de la fiica sa, minoră, că fosta sa soție este lipsită de libertate în mod ilegal, la o adresă necunoscută, într-un județ din apropierea Bucureștiului, de către actualul ei partener.

Imediat au fost declanșate activități de urmărire penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „Lipsire de libertate în mod ilegal”. În urma probatoriului administrat în cauză și exploatând cu operativitate informațiile obținute, în dimineața de 20 mai s-a conturat ipoteza că persoana lipsită de libertate s-ar afla într-un imobil din sectorul 2 al municipiului București, concubinul său fiind un bărbat aflat în urmărire, pe numele său existând un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea. Astfel, s-au constituit mai multe echipe de intervenție, într-un apartament din imobilul în cauză fiind găsită femeia de 36 de ani, împreună cu mai multe persoane, toate fiind conduse la sediul Secției 7 Poliție pentru audieri.

Bărbatul a reușit să fugă, chiar dacă polițiștii au tras focuri de armă spre mașină.Simultan, din blocul respectiv au ieșit doi bărbați, unul dintre ei fugind la vederea polițiștilor și urcând într-un autoturism aflat în apropiere. În pofida somațiilor, acesta a demarat în viteză, a acroșat o mașină de poliție și a reușit să părăsească zona.

Unul dintre agenții de poliție a executat un foc cu arma din dotare către anvelopele spate ale autoturismului, dar vehiculul a continuat să ruleze. În același context al acțiunii organizate de Serviciul Investigații Criminale, ieri a fost depistată și o femeie, de 45 de ani, din aceeași familie, care se sustrăgea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Ambele persoane au fost încarcerate.

Bărbatul fugar a fost depistat marți, 8 iunie în București.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii