Se închide Târgul de Crăciun din București!
Se închide Târgul de Crăciun din București!
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Târgul de Crăciun de la Piața Universității se deschide vineri, la ora 12:00. Aprinderea luminițelor de sărbători are loc seara

Târgul de Crăciun de la Piața Universității, organizat de PMB prin Creart, se deschide vineri, 26 noiembrie, la ora 12:00, potrivit newsbucuresti.ro.

Aprinderea luminițelor de sărbători, din târg și din centrul orașului, are loc în aceeaşi zi, la ora 18:00.

Târgul de Crăciun, organizat pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, va fi deschis între 26 noiembrie și 26 decembrie.

Bucureștenii vor fi nevoiți să plătească bilet de intrare

Accesul la Târgul de Crăciun va fi permis cu bilet, care poate fi cumpărat și online, și doar în baza certificatului verde COVID.

Conform Primăriei Capitalei, la Târgul de Crăciun vor fi vândute produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente, dar și cozonaci, plăcinte, acadelele sau turtă dulce.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Moș Crăciun vine la Târgul de Crăciun București

Bradul care va fi amplasat în Piaţa Universităţii are o înălţime de 15 metri, este reutilizabil, durabil şi ecologic, creat din lemn şi împodobit cu ornamente sculptate.

De asemenea, de pe 17 decembrie, Moș Crăciun vine la Târgul de Crăciun București. Acesta va trece zilnic în târgul din Piața Universității, până în ziua Ajunului, să le asculte poveștile și dorințele celor mici, mai spune Primăria Capitalei.

Conform legislației în vigoare, accesul este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19, motiv pentru care vă rugăm să prezentați certificatul la intrare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.