Newsbucuresti.ro: Linia R474 va fi suspendată începând de luni 3
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Linia R474 va fi suspendată începând de luni

Ca urmare a deciziei Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) privind optimizarea rețelei de transport public la nivel regional, începând de luni, linia regională R474 („Cartier Dămăroaia” – „Mogoșoaia”) va fi suspendată,conform newsbucuresti.ro.

De la aceeași dată, linia regională R436 („Cartier Dămăroaia” – „Oraș Buftea”) va funcționa cu un parc suplimentat, pentru a fi asigurată o capacitate de transport sporită pe acest traseu.

Abonamentele achiziționate pe linia R474 pot fi folosite, până la expirare, pe linia R436, numai pe traseul cuprins între terminalul „Cartier Dămăroaia” și stația „Mogoșoaia”.

Precizăm că un tronson important din traseul liniei R436 este comun cu tot traseul liniei R474, iar de la ultima stație comună, „Mogoșoaia”, autobuzele R436 circulă până la terminalul „Oraș Buftea”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii