Newsbucuresti.ro: HBO MAX prezintă noua platformă de streaming înainte de lansarea în Europa. VIDEO 1
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: HBO MAX prezintă noua platformă de streaming înainte de lansarea în Europa. VIDEO

Serviciul de streaming HBO Max a fost prezentat în cadrul unui eveniment virtual. HBO Max aduce laolaltă cele mai bune filme, programe pentru copii și seriale originale de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals pe aceeași platformă, pentru prima dată în Europaconform newsbucuresti.ro.

HBO Max a anunțat că noul serviciu va fi disponibil clienților din 27 de țări în prima fază a lansării sale europene. Pe 26 octombrie va avea loc lansarea în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra, urmând ca în 2022, HBO Max să ajungă în Europa Centrală și de Est și Portugalia, printre care și România. De asemenea, anul următor vor avea loc lansări în șapte noi țări: Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania.

În cadrul evenimentului virtual de lansare a fost dezvăluit teaser-ul producției House of the Dragon, alături de imagini în premieră din Succession (sezonul al treilea) și din Peacemaker, iar actrița  Sarah Jessica Parker a anunțat într-un mesaj special că And Just Like That… va debuta în luna decembrie.

HBO Max oferă conținut de calitate pentru toate vârstele, furnizat de cele mai iubite branduri din familia WarnerMedia: Warner Bros., HBO, Max Originals, DC  și Cartoon Network. În premieră, fanii și abonații se pot bucura de cele mai recente blockbustere de la Warner Bros., care vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansările din cinematografe, începând cu acest an în țările nordice, respectiv de anul viitor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda și țările din Europa Centrală și de Est, scrie movienews.ro.

Catalogul divers și bogat al HBO Max include programe pentru fiecare. Printre titlurile Warner Bros. se află Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining și A Clockwork Orange.

Există, de asemenea, filme DC  precum The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman și  Zack Snyder’s Justice League. Excepționalele seriale inovatoare HBO –  Game of ThronesThe Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City și Euphoria se regăsesc, de asemenea, în ofertă. Acestora li se adaugă hiturile Max Originals, printre care The Flight AttendantGossip Girl, Raised by Wolves și Friends: The Reunion. HBO Max include și titluri emblematice apreciate de orice familie: Tom and Jerry, The Powerpuff Girls și Looney Tunes.

Cât va costa HBO Max

Oferta de lansare a platformei HBO Max vine cu acces timp de 12 luni la prețul a 8 luni, reprezentând o reducere de peste 30%, costul lunar ajungând la aproape 5,99 €  în Spania și Finlanda. Costul unui abonamentul lunar va fi, de asemenea, redus pentru clienții din țările nordice, iar în Spania prețul va fi menținut. În plus, oferte speciale pentru clienții noi vor fi  anunțate înaintea datei de lansare – 26 octombrie.

HBO Max va fi disponibil pe mai multe tipuri de dispozitive, precum și în varianta desktop, accesând HBOMax.com. Plata abonamentelor se poate face prin intermediul partenerilor VISA, Mastercard și PayPal.

HBO Max înlocuiește serviciile de streaming HBO din 20 de teritorii, începând cu țările nordice și Spania în 2021, și urmate de Portugalia, Europa Centrală și de Est în 2022. Serviciul va fi disponibil pentru abonații existenți precum și pentru noii abonați (direct sau prin intermediul partenerilor).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.