Newsbucuresti.ro: DGASMB face angajări pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă 5
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: DGASMB face angajări pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București face angajări de personal contractual pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă, conform newsbucuresti.ro.

În contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, DGASMB demarează procedura de angajare pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă, personal contractual, cu încetare de drept a contractului individual de muncă în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.Astfel, sunt scoase următoarele posturi:

  • 2 posturi Asistent Medical PL Principal
  • 12 posturi de Infirmieră
  • 4 posturi de Îngrijitoare
  • 1 post Muncitor calificat tr.I (electrician)

Aflați mai multe detalii accesând link-ul https://www.dgas.ro/…/2021/06/anunt-10-iunie-2021.docÎnscrierile se fac personal la Serviciul Resurse Umane – Str. Constantin Mille nr. 10 Sector 1 Bucureşti, în termen de 5 zile lucrătoare începând cu data de 11.06.2021 (până la data de 17.06.2021 inclusiv), între orele 8:00 – 16:00.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii