Newsbucuresti.ro: Cinci lăutari celebri, amendați la o nuntă din Pantelimon. Patru nuntași fugiseră din carantină 3
Justiție Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Cinci lăutari celebri, amendați la o nuntă din Pantelimon. Patru nuntași fugiseră din carantină

Polițiștii ilfoveni au întrerupt o nuntă cu 66 de persoane organizată de doi tineri din orașul Pantelimon. Tocmiți să cânte la eveniment, lăutarii Ionuț, Florin și Petrică Cercel, Sorin Talent și Marinică Nămol au fost sancționați cu câte 500 de lei. Patru persoane, care încălcaseră carantina, s-au ales cu dosar penal, informează, newsbucuresti.ro.

De asemenea, organizatorul a fost amendat cu 2.500 de lei. În total, amenzile se ridică la 34.500 de lei.

„La data de 28 aprilie, în jurul orelor 22:25, polițiștii orașului Pantelimon împreună cu efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi ilfoveni au întrerupt un eveniment privat, ce se desfășura într-un imobil din localitate, unde participau mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile și interdicțiile impuse de autorități.

4 persoane participante la eveniment se aflau în carantină

Sesizarea a fost făcută în jurul orelor 22.25, prin apel 112, de către un bărbat.

La fața locului, polițiștii din Pantelimon au identificat 66 de persoane, iar în urma verificărilor specifice efectuate, aceștia au constatat faptul că 4 persoane participante la eveniment se aflau în carantină, context în care, pe numele acestora, polițiștii ilfoveni au întocmit 4 dosare penale, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea și combaterea bolilor.

De asemenea cele 66 de persoane identificate de forțele de ordine au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 34.500 de lei”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat de presă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii