Newsbucuresti.ro: ”Bode laudă MAI după incidentul din Capitală: ”Am salvat viața a doi oameni!” 5
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: ”Bode laudă MAI după incidentul din Capitală: ”Am salvat viața a doi oameni!”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a reacționat în cazul bărbatului care a ameninţat că se aruncă de la etaj cu un copil în braţe, precizând că prin profesionalismul structurilor MAI din Bucureşti au fost salvate vieţile a doi oameni, conform newsbucuresti.ro.

„Vestea care m-a bucurat şi despre care, din păcate, se vorbeşte puţin sau cred că nu s-a vorbit în spaţiul public este că astăzi, prin profesionalismul structurilor MAI din Bucureşti, am salvat viaţa a doi oameni.

Astăzi, un bărbat cu un minor în braţe a ameninţat că se aruncă de la etajul opt al unui bloc de locuinţe din Bucureşti. Mobilizând structurile Ministerului Afacerilor Interne, am reuşit prin dialog să îl determinăm să renunţe la acest gest pe un bărbat de 32 de ani şi el şi copilul de patru ani şi jumătate sunt în siguranţă datorită profesionalismului de care au dat dovadă angajaţii MAI”, a declarat Bode, vineri, într-o conferinţă de presă.

Reamintim că vineri, în jurul orei 11.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, ce ţine un copil în braţe, se află la un etaj superior al unui bloc şi ameninţă că va sări în gol, a transmis Poliţia Capitalei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii