Newsbucuresti.ro: Antonel Tănase despre certificatul verde: ”Nu voi alege niciodată în numele oamenilor între MUNCĂ și VIAȚĂ. Nu voi vota certificatul verde” 1
Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Antonel Tănase despre certificatul verde: ”Nu voi alege niciodată în numele oamenilor între MUNCĂ și VIAȚĂ. Nu voi vota certificatul verde”

Liderul PNL Sector 3, Antonel Tănase, spune că este pro vaccinare, însă nu va vota pentru introducerea certificatului verde, scrie newsbucuresti.ro.

Antonel Tănase precizează într-o postare pe Facebook că este pro vaccinare, fiind ”absolut convins că vaccinurile salvează lumea și au scos omenirea din Evul Mediu Medical”, însă că nu va vota pentru introducerea certificatului verde.

”Sunt împotriva constrângerilor de orice fel, mai ales împotriva interzicerii dreptului la muncă, în condițiile în care Statul Român nu își asumă nicio responsabilitate vizavi de persoanele care au contraindicații la vaccinare.”, a argumentat acesta.

”Am fost întrebat zilele acestea ce voi vota în privința certificatului verde. Vreau să spun clar și limpede două lucruri, pentru că e de datoria mea să fiu onest și direct cu oamenii cărora le datorez locul meu în Parlament și pe care, astfel, îi reprezint.

1. Sunt PRO VACCINARE2. Sunt ÎMPOTRIVA CERTIFICATULUI VERDE și voi vota conform.

Acum să le luăm pe rând.1. Cred în MEDICINĂ, cred în știință, cred în cercetare, sunt absolut convins că vaccinurile salvează lumea și au scos omenirea din Evul Mediu Medical. Fără vaccinuri speranța de viață ar fi fost redusă iar calitatea vieții precară. ÎNCURAJEZ pe oricine VREA ȘI POATE, din punct de vedere medical, SĂ SE VACCINEZE. Sunt absolut convins că aceasta este calea spre vindecare globală, spre resuscitare economică, spre sănătate psihică și fizică.

2. Cred în LIBERTATE, cred în LIBERUL ARBITRU și nu voi alege niciodată în numele oamenilor între MUNCĂ și VIAȚĂ. NU VOI VOTA CERTIFICATUL VERDE pentru că eu sunt liberal și pentru mine dreptul de a decide ce facem cu propriul corp, cu viața socială, cu profesia, este sfânt. Sunt împotriva constrângerilor de orice fel, mai ales împotriva interzicerii dreptului la muncă, în condițiile în care Statul Român nu își asumă nicio responsabilitate vizavi de persoanele care au contraindicații la vaccinare.

Dincolo de faptul că găsesc neprincipial acest Certificat Verde, consider acest document (și) birocratic iar birocrația, știm, lasă loc abuzurilor. Cu alte cuvinte, Certificatul verde nu poate funcționa.

Susțin libertatea până la capăt, în ciuda opiniilor “populare” cum că oamenii ar trebui să fie obligați să se vaccineze, și cred că trăim în era în care cetățenii nu (mai) pot fi constrânși, amenințați sau șantajați de către Stat. Ba chiar aș spune că trăim în era în care politicienii trebuie să se concentreze pe educație, argumente și bun simț. Să ne reauzim sănătoși!”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.