Alertă. Theresa May a demisionat
Ultima Ora Externe

Negocierile dintre Theresa May și partidul de opoziție cu privire la Brexit ar putea fi încheiate

Rezultatul discuțiilor între premierul britanic Theresa May și partidul de opoziție, privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, ar putea fi anunțat în următoarea săptămână, negociatorul-şef UE, Michel Barnier, relatează site-ul agenției Reuters, conform mediafax.ro

„Săptămâna viitoare va fi foarte importantă. Vom avea rezultatele negocierii între Partidul Laburist și guvernul Theresa May”, a declarat Barnier.

Duminică, un purtător de cuvânt al partidului britanic de opoziție a declarat că discuțiile au fost productive, dar guvernul trebuie să pună la punct lucrurile importante.

„Cele două partide sunt de acord că înțelegerea pe care o avem este singura posibilă…nu poate fi renegociată”, a declarat Barnier.

Barnier a adăugat că Marea Britanie va trebui să ia parte la alegerile europene de la sfârșitul lui mai dacă părțile nu vor ajunge la niciun acord.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii