https://youtu.be/jJ9C98Ps69U
Ultima Ora Social Sport

Motocilistul care l-a bătut pe Badea are pagina FB plină de felicitări. S-a cam bucurat lumea

După ce l-a chelfănit zdravăn pe Mircea Badea, în ring, motociclistul Tedi Emi le mulțumește internauților pentru susținere. Mircea Badea l-a provocat, de data aceasta, pentru a-și lua revanșa: cu cinci ani în urmă antenistul a mai luat o bătaie de la Tedi.

„Va multumesc tuturor pentru sustinere, va rog sa ma credeti ca am fost placut surprins de mesajele de felicitari, nici acum nu am avut timp sa le citesc pe toate. Va doresc multa sanatate si intelepciune in viata, meciul de sambata a demonstrat inca o data ca ele se completeaza una pe alta.

Mi-as fi dorit ca rezultate mele internationale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu tarii noastre sa fi avut macar 10% din mediatizarea ultimului meci.

Ps: Daca voi lipsi o perioada lunga de pe fb inseamna ca am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate si bun simt, oricum in cazul in care mai marii fb ma considera incomod nu este nici o problema, dragoste cu sila nu se face”, a scris Teodor Tedi Emi pe Facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.