Detalii de ultim moment despre Mihai Constantinescu. A fost deconectat de la aparate
Ultima Ora Social

Mobilizare pentru Mihai Constantinescu. Peste 100 de persoane au donat sânge pentru artist

Peste o sută de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, marți, la Spitalul Floreasca, până la orele prânzului. Printre cei care au venit să doneze se numără și artistul Petre Geambașu, împreună cu soția, însă, din cauza vârstei, medicii nu le-au recoltat sânge, conform mediafax.ro

Petre Geambașu și soția acestuia s-au prezentat, marți, la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde este internat în prezent cântărețul Mihai Constantinescu. Cei doi au vrut să doneze sânge pentru prietenul lor, dar nu au putut face acest gest, din cauza vârstei.

„Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă (…) Ne-am întâlnit cu Simona (soția lui Mihai Constantinescu – n.red), ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Petre Geambașu, la ieșirea din spitalul Floreasca.

Soția lui Petre Geambașu susține că cei de la spital le-au transmis că pentru donare există o limită de vârstă, la femei de 59 de ani, iar la bărbați de 65.

Totuși, până la orele prânzului, peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, printre care și mulți tineri.

Admiratorii artistului au venit la spital după ce apropiații lui Mihai Constantinescu au făcut un apel în acest sens.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de peste o lună. Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace. În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.