Referendumul pentru familie a ajuns și în Biserică. Mitropolitul Moldovei și Bucovinei îndeamnă lumea să meargă la vot
Mitropolitunul Moldovei, mesaj puternic pentru elevi în prima zi de școală. ”Să fii un om liber”
Ultima Ora Social

Mitropolitunul Moldovei, mesaj puternic pentru elevi în prima zi de școală. ”Să fii un om liber”

 „Un om fără de carte este un om care cade în sclavie”, a spus mitropolitul Moldovei și Bucovinei în fața celor prezenți la deschiderea anului școlar de la Școala „Mihail Kogălniceanu” din Iași.

Înaltpreasfințitul Teofan a vorbit și despre dependențe, făcând referire la cultura unui om.

Înaltpreasfințitul Teofan le-a adresat câteva cuvinte elevilor, părinților și învățătorilor prezenți la deschiderea anului școlar de la Școala „Mihail Kogălniceanu” din Iași.

Mitropolitul le-a urat putere tuturor pentru a-i îndruma pe cei mici pe „drumul libertății”.

„Un gând de binecuvântare să adresez vouă, în primul rînd, părinților voștri care v-au născut și dascălilor care vă primesc aici cu brațele deschise pentru a vă ajuta. Cel mai important lucru în viață este să fii un om liber, iar un om fără de carte este un om care cade în sclavie. Un om fără de cultură este un om supus diferitelor dependențe care sunt tot timpul supuse atenției minții și sufletului nostru. De aceea îl rog pe Dumnezeu să dăruiască părinților, dascălilor, celor care conduc obștea, să le dăruiască Dumnezeu putere. Și lor și nouă să vă orientăm pe voi spre drumul libertății”, a spus Teofan.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii