Miss Elegant Universe 2018 a fost câștigat de o ROMÂNCĂ
Ultima Ora Externe

Miss Elegant Universe 2018 a fost câștigat de o ROMÂNCĂ

Miss Elegant Universe 2018 a fost câștigat de o ROMÂNCĂ

Româncă Alina-Mihaela Staicu a câștigat competiția internațională Miss Elegant Universe 2018 care a avut loc la Beirut în perioada 25 iulie – 5 august, informează președintele competiției Miss Elegant Universe România, Ernest Hadrian Bohm, într-un comunicat de presă.

Tânăra de 32 de ani a fost desemnată oficial să reprezinte România la concursul din Liban în urmă selecției naționale Miss Elegant Universe România 2018. Concurând alături de participante din 30 de țări, ea a adus trofeul acasă.

Alina-Mihaela Staicu a mai participat la Miss Grand Internațional 2016 și a câștigat titlul La Bella Italia 2017 în cadrul competiției La Bella e la Voce din Italia.

Alina locuiește în Constanța, are 32 de ani, 1,75 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 92-65-93.

A absolvit Facultatea de limbi străine, Master în Științe Administrative în cadrul Universității Ovidius Constanța România și Northern Virginia Community College în Statele Unite ale Americii.

Vorbește patru limbi străine, engleză, italiană, franceză, spaniolă. Este pasionată de artă, în special de muzică și film, călătorii și lectură. Că și planuri de viitor, își dorește să se dezvolte cât mai mult pe profesional și să își întemeieze o familie frumoasă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.