Ministrul de interne, Marcel Vela, mesaj dur pentru interlopi! ” Rămâne cum am stabilit” 1
Social Ultima Ora

Ministrul de interne, Marcel Vela, mesaj dur pentru interlopi! ” Rămâne cum am stabilit”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, joi, un nou mesaj pentru interlopi, acesta spunând, că, forțele de ordine, vor fi foarte vigilente și-n următoarea perioadă.

Vela a prezentat rezultatele acţiunii de miercuri, în urma căreia 465 de persoane au fost duse la audieri, 98 au fost reţinute şi au fost confiscate droguri, autoturisme, arme, bijuterii.

Marcel Vela a anunţat, joi, că există toleranţă zero faţă de infracţionalitate şi că ziua Z a fost un record în activitatea MAI.

Ministrul Afacerilor Interne a avut un mesaj pentru interlopi.

 „Am un mesaj şi pentru interlopi, ca să nu mai spun că suntem cu ochii pe ei, o să le spun doar atât: rămâne cum am stabilit”, a mai afirmat Marcel Vela.

„Ieri, 11.11 am avut Ziua Z în combaterea infracţionalităţii. Am executat 619 acţiuni, dintre care 489 de percheziţii şi 130 de descinderi.

Aşadar, există toleranţă zero faţă de infracţionalitate. Ziua Z a fost un record în activitatea Ministerului Afacerilor Interne. Vreau să precizez faptul că Ministerul Afacerilor Interne execută toate misiunile care ţin de organizarea alegerilor generale, cât şi de tot ceea ce avem în competenţă cu privire la verificarea respectării măsurilor de securitate şi siguranţă sanitară”, a afirmat ministrul.

El a anunţat că aceste acţiuni continuă în perioada următoare.

„Vreau să anunţ toţi românii că ofensiva continuă. De exemplu, astăzi executăm 55 de percheziţii în Galaţi, Botoşani, Iaşi, Teleorman, Vrancea şi Bucureşti. Aceste acţiuni au în spate sute de ore de cercetare, documentare şi anchetă.

Vreau să mulţumesc angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne pentru devotamentul şi implicarea lor, procurorilor care au în atribuţii aceste cazuri şi în acelaşi timp instituţiilor partenere cu atribuţii în acest domeniu.

Toleranţa zero faţă de infracţionalitate am anunţat-o începutul mandatului meu. Ofensiva continuă”, a mai transmis Vela.

ministrul Afacerilor Interne a avut un mesaj pentru interlopi.  „În final, vreau să asigur toţi cetăţenii de bună credinţă că Ministerul Afacerilor Interne este la datorie, este o instituţie de elită în slujba românilor. Am un mesaj şi pentru interlopi, ca să nu mai spun că suntem cu ochii pe ei, o să le spun doar atât: rămâne cum am stabilit”, a mai afirmat Marcel Vela.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.