Meteorologii anunță cum va fi vremea, vineri, 16 octombrie 5
Ultima Ora Social

Meteorologii anunță cum va fi vremea, vineri, 16 octombrie

Astazi, vremea va fi normala termic în vestul şi nordul ţarii şi calda în restul teritoriului, dar mai ales în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în Dealurile de Vest şi în nordul Moldovei şi 25 de grade, izolat, în Muntenia şi în Dobrogea.

Cerul va avea înnorari accentuate, în jumatatea de nord-vest a ţarii, iar în rest va fi doar temporar noros, iar ploile se vor semnala trecator, pe arii restrânse.

Izolat, cantitaţile de apa vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe litoral şi în zona montana înalta, iar de scurta durata şi în timpul ploilor.

Dimineaţa, în estul şi sud-estul ţarii, vor mai fi condiţii de ceaţa.

In Bucuresti, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu înnorari spre seara, când vor fi posibile averse şi descarcari electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 22…24 de grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţa.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii