Meteo, 29 septembrie 2019. Vremea va fi în general frumoasă 1
Biserica Neagră
Ultima Ora Social

Meteo, 29 septembrie 2019. Vremea va fi în general frumoasă

Temperaturile vor varia considerabil în anumite regiuni, dar vremea va fi în general frumoasă, în întreaga Românie. Prognoza pentru 29 septembrie arată că la fel ca sâmbătă, și duminică va continua să se încălească.

În special la orele amiezii, valorile înregistrate în termometre vor fi mai mari față de cele care ar fi normale pentru această perioadă a anului. Duminică, vremea va continua o încălzire, cu maxime cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Cerul va fi unul variabil și spre după-amiază în nordul, nord-vestul, sud-vestul țării sunt posibile ploi slabe și de scurtă durată. La fel, la munte pot exista scurte perioade de precipitații.

Și pe litoral a fost anunțată vreme plăcută, cu temperaturi maxime de 22 de grade. De asemenea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab, spre moderat. Minimele nocturne anunțate depășesc 15 grade Celsius. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Lunca Dunării. Minimele vor avea valori între 7 şi 17 grade, în depresiunile Carpaților Orientali.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.