Meteorologii anunță cum va fi vremea miercuri. Caniculă și disconfort termic accentuat
Ultima Ora Social

Meteo, 29 august 2019. Vremea va fi caldă în toată țara

Vremea va fi caldă în toată țara, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade Celsius, în timpul zilei, iar minimele vor coborî, până la 13-14 grade Celsius. Ploile stau departe de ziua de joi, însă nu peste tot. La deal și la munte pot apărea averse torențiale însoțite de căderi de grindină.

În București maxima zilei va fi de 33 de grade. Cerul va fi senin toată ziua, iar disconfortul termic se va mai reduce puțin. Minima atinsă în miezul nopții va fi de aproximativ 17-18 grade Celsius. Bucureștenii au parte, așadar, de o zi plăcută din punct de vedere termic. Medicii recomandă, totuși, evitarea expunerii la soare în intervalul 12:00 – 16:00.

Temperaturile vor fi cuprinse la mare între 20 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi înnorat în special în cea de-a doua parte a zilei. Umiditatea în aer va fi de 59%, iar vântul va sufla cu o viteză de 21 de kilometri la oră.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii