Meteo, 19 octombrie 2019. Vreme caldă, peste normalul perioadei 1
Ultima Ora Social

Meteo, 19 octombrie 2019. Vreme caldă, peste normalul perioadei

Sâmbătă se anunţă o vreme mai degrabă de vară în multe regiuni ale României. În cursul zilei, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade. După-amiaza va fi foarte cald, peste valorile acestei perioade, în special în regiunile extracarpatice. Noaptea, minimele se vor situa între 5 – 15 grade, excepţie făcând depresiunile din estul Transilvaniei, unde va fi mai rece.

Vântul va sufla slab, până la moderat în această zi de 19 octombrie. Cerul va fi mai mult senin în timpul zilei, în timp ce dimineaţa poate fi semnalată ceaţă în mai multe zone. Probabilitate mai mare de apariţie a ceţii va fi în cursul nopţii, local, în zonele de câmpie din est şi sud-est şi izolat în centrul şi nord-vestul României. Presiunea atmosferică e în uşoară creştere comparativ cu zilele trecute.

Şi în Capitală va fi o zi foarte frumoasă, cu o după-amiază caldă faţă de această perioadă a anului. La primele ore ale dimineţii şi noaptea există probabilitate de apariţie a ceţii. Maximele zilei vor urca până la 24 de grade Celsius, iar temperaturile nopţii în Bucureşti vor fi de 9 – 10 grade. Vântul va sufla slab.

La munte, vreme caldă, peste normalul perioadei. Cer senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii